Nejnovější recenze ze sekce Pokosové pily
Jsem spokojen.
Scheppach HM 140 L 5901218901
Přidáno: 23. září 2024
(naposledy upraveno 23. září 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Celkem dobré a kvalitní zpracování
- Je opravdu velká
Jsem s pilou spokojen, za ty peníze na občasné použití super.
- poměrně přesná orientace podle laseru
Jeden z NEJLEPŠÍCH obchodů, řekl bych, NEJLEPŠÍ, s kterým jsem měl kdy co dočinění. Vynikající komunikace, včetně VELMI rychlého dodání zboží. Za mne SUPER a DOPORUČUJI.
lehce odzkoušeno
- Posuv
- Kvalitní zpracování
- Laser
- Dva řezné kotouče v balení
- Pytlík na piliny je poněkud nefunkční
Měl jsem jako předchůdce pilu od Lidlu což byl také jen Scheppach přebarvený na zeleno. Tato větší verze pily je ale zásadně lepší tím, že kotouč je posuvný, takže dokáže udělat širší prořez. Navíc vestavěný laser je napájený z hlavního zdroje pily (a ne na mikrotužkové baterky jako u staré pily). Jen odpadní pytlík na piliny je stále ne zcela funkční věc. Samozřejmě, pokud máte možnost, připojte si radši pilu na vysavač.
- oka
poměr cena/výkon je skvělý, některé části by se daly vyrobit bytelněji/funkčněji, ale co chtít, za ty peníze...
velice pratický přední posun. Není třeba místo za pilou.
- řeže
- žere proud :-)
zatím funguje tak, jak bylo inzerováno
Odskoušeno zatím dobrý
Pro kutila velmi dobrý, jen hodně hrubý kotouč
- Přední zákluz, pokud máte malou dílnu, je to parádní věc. Navíc to chodí super plynule.
- Konstrukce fajn, nic nezadrhává, nevrže, neviklá se.
- Od výroby slušně seřízené úhly.
- Dostal jsem, co jsem očekával, nic mne vysloveně negativně nepřekvapilo. Negativní komentáře nejsou nijak kritické.
- Poměr ceny a užitné hodnoty
- Koupil bych znovu. Alternativou s předním posunem je Makita anebo Metabo za trojnásobek.
- Vývod odsávání není standardní, ale našel jsem 3d výtisk přechodky (na thingiverse).
- Odsávání mohlo být líp nasměrované, když se pila opře o zeď (na co je díky přednímu railu stavěná), tak bude hadice narážet do zdi.
- Gumový límec nasávání u kotouče naráží do vyšších obrobků.
- Plasty lemující "zářez" podložky jsou zapuštěné o zlomek milimetru. Do překáží posuvu. Lze to vyřešit podložkami, nebo zero-clearance insetem.
- Přiložený kotouč nic moc, ale s ohledem na cenu pily to chápu.
- Chtělo by to soft start.
- A asi bych uvítal i nějakých pár set Wattů navíc. Na měkké dřevo ok, ale dubové prahy můžou být problém.
Naprosto dostačující pila pro domácí použití,
úplná spokojenost , žádné vypadávání jističe při startu(podle jedné z recenzí, nevím co má dotyčný za elektriku), laser jako pomůcka super takže perfektní pila německé kvality
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Metabo KS 216 M 610216000
Přidáno: 15. srpna 2024
(naposledy upraveno 16. srpna 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
- kvalita za rozumnou cenu
Produkt je velmi kvalitní pila akorat by to chtělo více obrázků v návodu
Vynikající poměr cena výkon... Ale rád bych si třeba i trochu připlatil za větší průměr kotouče. :)
- Levnější cena
- Rychle doručení
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »