Nejnovější recenze ze sekce Pokosové pily
OK, jen laser při přesunu zprava doleva nedrží sám osu kotouče musí se složitě ladit.
PARKSIDE PKS 1500 B3
Přidáno: 18. července 2024
(naposledy upraveno 18. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Skvělý produkt za ty peníze
- .8
PARKSIDE PZKS 2000 C3
Přidáno: 12. července 2024
(naposledy upraveno 12. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Zatím zkouším, ale jsem velmi spokojený, pila je robustní a vypadá bytelně.
- Zatím jsem na nic nenarazil
- super
- ve vybavení chybí kotouč s jemnými zuby
- poměr cena/výkon
- rektifikace ve všech směrech + úprava polohy laseru
- robustní konstrukce
- pozor na rok výroby pily, na začátku byly bez soft startu
„Dejte si opravdu pozor na rok výroby pily než ji ukotvíte k ponku, zapojíte do elektřiny, připojíte vysavač a prvně použijete. Koupil jsem pilu v červnu 2024 a přišla mi pila vyrobená v září 2021. Sice má pila stejný název od začátku výroby, ale je tam podstatná změna v SOFT-STARTU! Bez něho vyhazuje jistič a kope jak zběsilá, hodně vám to zkazí radost z nového zařízení.“
Scheppach HM 216 5901215903
Přidáno: 18. června 2024
(naposledy upraveno 18. června 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- dva pilové kotouče
- robustní konstrukce
- dobrá cena
- velký výkon
- obrázky v návodu malé a tmavé, písmo malé
- bez návodu bych přitom u výměny kotoučů dost tápal
Zatím, jsem řezal jen pár prken a stroj se zdá být robustní i přesný - s použitím úhelníku pro nastavení rovin a vizuální kontrolou, kde se kotouč skutečně chystá řezat. Laser není na světle příliš viditelný, s dálkou rychle bledne a ztrácí ostrost. Ideální by asi bylo, kdyby řez vedl vedle paprsku, ale kotouč ubere nějaké 3mm a paprsek zmizí někde uprostřed. Možná se to dá nastavit, nezjišťoval jsem. Jsou různé možnosti naklánění, včetně nastavení hloubky prořezu, ale netestoval jsem to. Motor 2000W řeže nekompromisně, ale vše je maximálně zabezpečené. Není to úpně malý stroj a přišrouboval jsem ho raději k desce, aby se nehýbal. Za mě spokojenost.
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.CZ
- Za ty peníze dobré zpracování
- pořádný kus masivního hliníku, není to samý plast
- za tu cenu, největší šířka řezu (myšleno šířka prkna)
- vertikální naklonění možné jen na jednu stranu
- dobre nastavitelné uhly s dorazom
- nízka hmotnosť
- hlučná
- kryt kotúča neotvára plynule, seká sa
Za tú cenu je dobrá, akurát že kotúč bol od nova tak utiahnutý, že som zohol imbus a aj tak sa nepovolil. Potom som si poradil s vlastným náradím. Dodávajú k tomu kotúč s 24 zubami a to je dobré len na meké drevo ale plávačka alebo drevotieska nie. Treba dokúpiť vhodný kotúč.
- az na tu ohnutou lyzinu reze fajn.
pila dorazila a ma ohnutou jednu dorazovou lyzinu o kterou se oprira deska. Je ohnuta ven a nelícuje s proti-lyzinou. Jde sice vymontovat, ale jako nahradni dil ji nikde nevidim. A posilat zpatky celou pilu, kdyz ji ted potrebuju, mi prijde sileny. Zklamani proste. Nova vec by mela byt po zakoupeni v poradku proste.
Kdyz se piliny, ktere litaji vsude, jen ne do pytle, nabali na pojezd, pila nedorizne uplne do konce. Neni tam zadna rezerva. Musi se oskrabnout byliny u dorazu pojezdu, a pak dorizne.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Velmi nás mrzí komplikace s produktem.
Váš podnět předáváme na reklamační oddělení, které Vás bude kontaktovat k dořešení situace.
ONLINESHOP.cz
Jsem již na nej zvyklý.
Uvítal bych videonávod třeba na YouTube. [znáte to, chlapy návody přeci nečtou]
Jinak při trošce snažení a pár emailech servisnimu oddělení pila úspěšně spuštěna. Tak zatím vše fajn
- kvalitní zpracování
- pevná konstrukce
sběrač pilin je téměř k ničemu
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.CZ
- snadná manipulace a ovládání, řeše přesně
- Super pila na domácí hobby použití
- Zatím nic
Pila působí kvalitněji, než jsem čekal, přesnost řezu plně dostačující pro moje domácí účely, zatím jsem dosud vše řezal kocourem za cca 2,5 tisíce a tahle pila je uplně jinde, jak rychlostí řezu tak přesností. Zatím použito při pokládce palubkové podlahy (smrkové palubky 14 cm x 3 cm) a pila se ani nezadýchala, perfektní řezy, když člověk dobře umístí řezaný kus dřeva, aby byl řez přesně kolmý, vůbec žádné oštěpky.
Zatím super, za ty peníze jsem nadšen.
Výborný je větší kotouč a možnost řezu i menšího trámku až 90 mm na výšku tuším, to jsem ale zatím ještě nevyzkoušel (chtěl jsem něco, co je schopno říznout na výšku 8 cm).
- obrovský řezný výkon
- čistota řezu s přiloženým kotoučem
- zpracování
- i přes svou velikost zabírá mnohem méně prostoru než klasické pokosové pily (za dorazem 40cm)
- odsávání
- nastavení hloubkového dorazu by mohlo být lépe řešené, ale funguje dobře
- přes pojezdové tyče jde hůř vidět na místo řezu
- při sklápění je potřeba více síly, doraz u zvedání by mohl být trochu tlumenější
Z pily jsem opravdu nadšený. Potřeboval jsem kvalitní stroj, který má dobrý prořez (i trámky 12x12 cm), nezabírá místo v dílně, dobře odsává, je přesný a lze snadno využít na drážkování a zářezy. Cena Kapexu od Festool byla nedosažitelná, ale tahle pila splňuje všechny požadavky za poloviční cenu. Je velmi kvalitně vyrobená, vše působí bytelně. Pila se snadno ovládá i nastavuje. Byl jsem hodně překvapený kvalitou řezu s přiloženým kotoučem od Makity. Řekl bych, že je ještě o trochu lepší než kotouč od CMT, který jsem měl k předchozí pile. Přemýšlel jsem i o menší verzi LS1019l, ale jsem rád, že jsem pořídil tuhle. Kapacita řezu je ohromná a na webu najdete mnohem menší hodnoty než ve skutečnosti umí. Např. palubky šířky 14 cm jdou řezat pouze sklopením bez pojezdu.
cena výkon
Pro mé práce na chatě perfektní .
Metabo KGS 254 M 613254000
Vítězslav
Přidáno: 23. května 2024
(naposledy upraveno 23. května 2024)
Zakoupeno v Tomek - stroje a nářadí
výhodný nákup
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »